Kicsit ferdén áll a kormány, ezzel tudok valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Ha egyenesen akarok menni kicsit jobbra kell fordítani, alapvetően nincs gáz csak engem idegesít, mert hülyén mutat.2010. okt. 3. 16:32
11/15 anonim válasza:
Nem leszedni kell, hanem futóművet állítgatni. Az előző tulaj nyilván megpadkázta ennek eredménye a ferde kormány.
12/15 A kérdező kommentje:
Njo, de én nem hiszem, hogy be tudom állítani a futóművet, legalábbis nem tom hogyan kell, azért leveszem aztán ha nem jó akkor elviszem valahova, vagy én is nekimegyek a patkának, csak a másik irányból, ha nincs más... :D
2010. okt. 6. 00:01
13/15 marci91 válasza:
Nekem adott egy 1.0 Suzuki Swift!
Beallittattam a futomuvet,kormanyosszetartást stb!
Ugyanugy egy idő után ferde lett!
Megprobálok a kormány csavarján huzni mert lehet az lazult ki nekem es egyik irányba elmozdul mindig! :(
14/15 marci91 válasza:
Ugy nez ki kideritettem mi a baj!
Legalábbis nállam!
A kormánymuvet kell cserelni mert valami persely elkopott benne és egy nagyobb gödörnél ugrik egyet a kormány.
15/15 anonim válasza:
"Egyenesbe állítod az autót, majd leveszed a kormányt és utána visszateszed azt is egyenesbe."
Jesszus, a kormányszög érzékelő bizonyára ennek nagyon fog örülni...
Futóművet kell állítani. Nem otthon barkácsolással! Elviszed egy futóműveshez, pár ezer forintért megcsinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!