Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes renault-ból az 1.5...

Érdemes renault-ból az 1.5 dci motoros autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Egy kereskedő azt mondta ha jót akarok akkor csak is szívó benzinest vegyek mert örök élet plusz egy nap,as dízellel meg gond van meg ha gond van drága lesz.Igaz átlagos felhasználó vagyok de szabályokat betartva a dízel is bírhatná úgy mint a szívóbenzin nem?

2023. jan. 21. 00:09
 1/5 anonim válasza:
100%
Nekem volt egy picike Cliom 1.5ös dizellel, soha semmilyen gondom nem volt vele (motorilag), fogyasztása sem volt soha több mint 5liter akárhogyan is tapostam neki :D, ha nem zavar hogy nem a legfürgébb akkor szerintem a másodkategóiajú autók közül az egyik legjobb motrok.
2023. jan. 21. 00:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem sietek sehova sem,renault megane kombikat néztem két dízel motor van bennük 1.5 dci 90 lovas vagy 95 lóerős meg mintha lenne 110 lovas is.
2023. jan. 21. 01:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Thalia-t nyúztam (a 65 lovas változatot), egy új EGR-t kért, ami még gyári volt az meghalt, az meg egy 15-16 éves autónál szerintem elnézhező. Hosszabb távon 4-4,3 literrel járkáltam vele, pöcc-röff mindig.
2023. jan. 21. 09:02
 4/5 A kérdező kommentje:

3/

Én mondjuk keveset használom az autót meg van,hogy város a mert vásárláshoz szoktam használni viszont erre azt mondták csak benzineset vegyek mert erre nem jó a dízel van. Viszont van mikor országúton is megyek de ugye a város nem maradhat ki sose mert hosszú úton van város is plusz messzebb is városba szoktam utazni de közte országút van. Viszont a 7 literes fogyasztásnál a kevesebb jobb lenne.

2023. jan. 21. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A 110 lovasok voltak a cégnél, egész jók voltak, nem voltak problémásak. 5,5 literrel elvoltak
2023. jan. 21. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!