Van rá konkrét magyar szó? (air scoop)
A fordítókkal semmire nem megyek.
Teljesen más alkatrészeket ad ki a kereső.
A szakszerű elnevezése érdekel.
Itt egy példa:
Szerintem nincs.
Mivel az izomautóknak, hot rodoknak soha nem volt kultúrája Magyarországon, így ennek a fajta "bugcatcher airscoop"-nak sincs magyar neve szerintem.
"Bogárfogó légbeömlő" :D
Azt én is tudom hogy légbeömlő, csak azt nem hogy milyen.
Ha simán csak légbeömlőként próbálok rákeresni, teljesen másokat dobál ki.
Mindegy, azért még próbálkozom.De akkor lehet hogy itt Mo-on nem is kapni?
Egyébként ez nem 1.4-esre menne, hanem egy 1.6-os Vectrára... :D
Addig OK. hogy felrakod a motorháztetőre. :D
És hogyan tovább?
21"-os alufelni, egy másik kipufogódob(lehetőleg minnél hangosabb), tuning lámpák elöl-hátul, spoiler, sötétített ablakok, pirosra festett féknyereg, néhány lángos fólia, chip tuning.Ja, a legfontosabb!Egy új hagcucc amivel lehet bömböltetni a zenéket.
Remélem nem hagytam ki semmit. ;) :D :D
6-os
Felénk a tesco parkolóban szoktak feszíteni az ilyen "alkotásokkal".
Úgyhogy az a terv.
:D
Lenne itt pár "apróság".
Először is, a beömlő csövek átmérőjének és darabszámának ajánlatos egyezni a motoron található torokmérettel.
Kicsi a valószínűsége hogy ez összejön.
Mivel elméletileg nem kívánatos a szívórendszerben a fals levegő, így a beömlőnek közvetlenül és tökéletesen kell kapcsolódni a motorhoz.
Ebből az következik, hogy nincs levegőszűrő.
A gázrudazatot is át kell hozni a motorháztetőn, mert a pillangó szelepek a beömló elején találhatóak.
A két utoljára említett probléma kissé nehézkessé tehati a motortér tető nyitását-zárását
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de bizonyára lenne még itt egyéb barkácsmunka is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!