Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy vonószem takaró fedél...

Egy vonószem takaró fedél színrefújása mennyibe kerülhet egy fényezőnél?

Figyelt kérdés

2023. jan. 18. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Egy fényező elzavar a picsába egy ilyen kéréssel, mert egyrészt sem ideje nincsen ilyen marhasággal szórakozni, mikor ott van neki egy rakás normális munka, másrészt nem fog (és nem is nagyon tud) ilyen kicsi mennyiségben festéket kutyulgatni.

Bemész az erre szakosodott boltba a színkóddal, 5 perc alatt kikeverik neked fújós flakonba, 5 ezer forint, veszel még hozzá egy alapozót, rátüsszentesz pár réteget, kész.

2023. jan. 18. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem évekkel ezelőtt leverték az egész tükrömet, vettem egy új tükröt. Egy tízesért fújta le a fényező. De azt mondta vegyem meg én a festéket hozzá spray formájában. Akkor a legkisebb mennyiség hatezer forint volt alapozóval. De a fényező is csak azért vállalt el, mert annak a haverja volt aki cserélte az alkatrészt.
2023. jan. 18. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb. egy normál elem áráért megcsinálják
2023. jan. 19. 12:37
 4/4 krwkco ***** válasza:
Ha gyakori szín, akkor otthagyhatod a fényezőnél -ráírva a kívánt színt és a telefonszámodat. Kérd meg, hogy ha ilyen színt fúj, fújja le ezt is és hívjon fel, hogy kész van.
2023. jan. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!