Valaki meg tudna mondani hogy a " XY1P-0530-01-005 " Mazda motorolajnak mennyi a viszkozitasa ?
#1 és #3-as választ író általad "balf...".nak titulált válaszoló vagyok, aki laborban dolgozik, ezzel foglalkozik. Nem viccből írtam, hogy megmérem neked szabvány szerint ingyen és bérmentve. Ha ezt a szívességet megteszem, akkor már had ne én vegyem meg a boltban neked saját költségemen a mintádat! Mindössze ennyit kértem. De akkor vidd el olyan akkreditált laborba, ahol keményen fizetsz érte!
De nyilván én vagyok az "okostoni", "nagyonhülye" meg "segglyuk", hiszen szerinted lövésem nincs arról mi az a viszkozitás!
Hát így próbáljon meg szívességet tenni idegeneknek az ember! Többet nem fogok, inkább megfogadom a tanácsodat és "lapozok".
Ha jól látom, ez az 5w-30 dpf, tehát a dízelek olaja. Mivel nincs hozzá adatlap, valahol a Total oldalán kellene keresgetni, ugyan is ők gyártják ezt is.
A probléma az, hogy semmit nem találni...ezért veszek pl. Eneos olajat. Excel táblában összehasonlítottam a többivel, és lényegesen több adatot megadnak. Dermedéspont, forráspont, kinematikai, dinamikai viszkozitás 40 é 100 fokon. Gondolom Skyactivod van, mint nekem is (benzin).
Kérdező , szerinted mindenki hülye csak te vagy az a helikopter?
Ha ennyire okos vagy akkor miért itt kérdezel.??
7-es, Mazda olaj :DDDD jézusom, na innentől felesleges is vitatkozni. Olyan, hogy Mazda olaj nincsen barátom, a Totallal vannak leszerződve, de akkor ezek szerint ennyire is értesz hozzá....mert ezt minden Mazdásnak tudnia kell.
Először az autó amiket előír: viszkozitás (5w30), specifikáció (API, ACEA, ILSAC), ha ezeket teljesíti akkor te a Tesco-s olajat is belerakhatod.
"(xado 5w50, liqui moly 10w60, redline 5w50, gazpronft 5w50," mi az, hogy jó viszkozitás, te miről beszélsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!