Ez az Audi A6 2.0 TDI (2015) megéri a pénzét?
Mostanában az Audik kezdenek tetszeni de főleg az A6 és ebben ilyen világos szinben.
Nem értek az autókhoz és csak a 4 kerekeit látom, de azt megállapitottam hogy talán elég gyenge motor van benne, ami igazából nekem annyira nem számit, csak megbizható legyen.
A mostani autóm Hyundai i40 2.0 benzines és 131 kw-os és ez az A6-os meg 110 kw bár gondolom ennek nagyobb a nyomatéka és jobban húz mert dizel.
Ha azt mondjátok nem megbizható ez a motor akkor melyik a megbizhatóbb az A6-ban?
Az évjárattal már nem akarok lejjebb menni és inkább drágábbat venném csak ne legyen valami ócskavas.
“Na és a 3.0 hathengeres motor van olyan megbizható mint a 2.0 ahogyan fentebb is irták?”
Igen, a VW 3.0 TDI-je, ha megkapta a törődést egy nagyon jó motor bármely évjáratban.
off -- 6-os
boccs
" A mostani autóárak mellett konkrétan nincs olyan autó, ami megérné az árát."
Nézőpont kérdése. 2 éve hanyatt estem volna 4000 forintos TrappPista vagy a 700 forintos 400grammos kenyér láttán. 2 év múlva lehet könnyes szemekkel tekintesz vissza ezekre a kellemes árakra. Talán 5-6 éve akcióban automata E-Klasse-t lehetett kigurítani a Kárpát utcából.
6-os vagyok
Ez is igaz, csak sajnos (én úgy látom) a fizetések nem nőttek egyenesen arányosan a drágulással
"Nézőpont kérdése. 2 éve hanyatt estem volna 4000 forintos TrappPista vagy a 700 forintos 400grammos kenyér láttán. 2 év múlva lehet könnyes szemekkel tekintesz vissza ezekre a kellemes árakra. Talán 5-6 éve akcióban automata E-Klasse-t lehetett kigurítani a Kárpát utcából."
De azért az autó az nem étel, igaz?
Amúgy alapvetően az autó nekik érik meg, nyilván haszonnal adják el a kocsikat. De mivel kel autó közlekedni, így kell kocsi. De ha azt vesszük, hogy az autó vigyen el A ból B be, akkor minden drága kocsi felesleges, de ettől még lehet szeretni az ilyen kocsikat, nyilván.
Ha valaki zsebből kirázza mondjuk az új A6 os árát, neki nyilván megérheti a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!