Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autónak betört a lámpabú...

Ha az autónak betört a lámpabúrája, elég abból újat venni a cseréhez?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy árulnak kompletten is lámpát, elvileg minden működik csak be van törve
2023. jan. 16. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég érdekes kérdés az, hogy milyen autóról beszélünk. Régebbi típusoknál majdnem biztos hogy a válasz: igen.
2023. jan. 16. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:

HOL kapsz hozzá külön búrát?

Mondjuk a mai túlmodernizált szaroknál nem javasiolt, de egy 30 éves üvegbúrás autónál és is simán szétszedem a lámpát és lemelegítem róla az üveget.

2023. jan. 16. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Wow. 10 éves Peugeot 308-as . Tele az internet külön árulják a műanyag borítást, ezért gondoltam arra, hogy talán ki lehet csak azt cserélni
2023. jan. 16. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
ha sima halogén akkor még tuti cserélhető kis kézügyességgel.
2023. jan. 16. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Hiába lehet kapni hozzá külön búrát, otthon nem tudod kicserélni. Szét kell olvasztani a tömítést, újat felrakni majd összeolvasztani.
2023. jan. 16. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 akkor én hogy csináltam meg itthon? :o

Csak mert nem tudtam hogy nem lehet? :D

2023. jan. 16. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
nem akartam otthon megcsinálni, azt hittem egy búra+szerelő kombó sikeres lehet :)
2023. jan. 16. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!