Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A magyarok atlagosan mennyi...

A magyarok atlagosan mennyi penzert vesznek kocsit?

Figyelt kérdés

Szoval hogy kb 1-2 milka kozott, 2-3 milka kozott es igy tovabb? Szerintetek, uraim?

Szerintem 500k-1 milka kozott.

2023. jan. 12. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amennyiük van, aztán sz*rnak a fenntartásra.

Én pl. nemrég kölcsönöztem rokonnak 7 számjegyű összeget, bár róla tudom, hogy olyan a vállalkozása, hogy pár hónap múlva tényleg megadja, és csak a jó vétel miatt kérte, nehogy lecsapja valaki előtte az eladó kezéről.

2023. jan. 12. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Debrecenben olyan drága kocsikat látok nap, mint nap, hogy azt kell mondjam, itt az átlagnak olyan 4-5 milliós kocsija van.

De mondjuk így összességében legyen 2-3 millió az átlag.

2023. jan. 12. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:

A középkategóriás új autók nagy része flottás, céges autó. A cég is magyar, persze, de ha átlagembereket nézünk, oda ez nem számít bele.

Az átlag szerintem olyan 1,5-2m körül van. Nagyon sokan vesznek 1m alatt autót, de az átlagot sokkal inkább húzza felfele az, aki 20-30-40 misiért vesz akár csak egy darabot. 2-3 millió forint hitelt bárkinek adnak aki megkeresi a magyar átlagot és még nincs állig eladósodva, sokan fel is veszik autóra.

2023. jan. 13. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Most ha azt nézzük, hogy 6 havi tiszta kereseted az, amiből minden gond nélkül autót tudsz venni, akkor az az én esetemben 4,5 millió forint.

De hozzá teszem, hogy átlag feletti életmódot élünk, de mégsem fényűzőt.

Ezzel szemben egy D Corsa-nk van jelenleg.

2023. jan. 13. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Érdemes kétfelé választani a kérdés:

-magáncélra vásárolt autók;

-vállalkozás részére vásárolt, ill. céges autók.

A magáncélra vásárolt autók beszerzése szerintem kb. 1-1,5M átlagos áron történnek, szerintem a vevőknek legalább a fele ebben az ár- kategóriában vásárol, de ezt egy használtautókereskedő jobban meg tudná mondani.

A második csoportot nagyon nehéz megbecsülni, ha a személyautókat tekintjük, akkor talán 5-10M között van az átlag.

2023. jan. 15. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!