Szeretnék cross motrot venni kezdőként 125 vagy 250?
Motor, motort.
Tanuld meg magyarul.
Akik elsőre crossmotorban gondolkodnak, azok szinte mind jogosítvány nélkül próbálkoznak.
Ezzel nem is lenne probléma, ha valóban betartanák a "csak földúton fogom használni" ígéretet.
Elsőre ott kezdődnek a gondok, hogy az említett földútig (és vissza) valahogy el is kell juttatni a motort.
Persze, van egy jóbarát, naponta hozza-viszi trélerrel.
(hát hogyne) ;)
További probléma, hogy ha eltellik néhány hét igazoltatás és bukás/törés nélkül, akkor vérszemet kapnak és kimerészkednek az utcára is.
Nulla közúti gyakorlattal, jogosítvány, forgalmi, biztosítás, lámpák, stb. nélkül.
És ez már baj.
Azok növik ki gyorsan a 125öt akik csak a gázhúzáshoz értenek. 🤣
Egy 125 el simán végig előzheted a 250 eket csak tudni kell a technikáját.
Abban előnyösebb egy 250, hogy nagyságrendileg tovább bírja a blokk, mivel nincs annyira széthajtva mint egy 125.
#7 Tegyük hozzá, aki tud motorozni, az tudja, hogy igenis, főleg krossznál, de amúgy is a gázhúzáshoz kell érteni. Hány baleset elkerülhető lenne közúton is, ha kuplung+fék+rossz berögződések helyett a gázra rántana veszélyhelyzetben a motoros...
Viszont abban egyetértek, hogy a 125-ös krossz bőven elég. Majd ha fatörzsön egykerekezik vele, akkor kell a 250-es. Én nem sokat krosszoztam, 13 lóerőssel nyomtam, és bizony az is ki tud szaladni az ember alól, ha hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!