Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet megnézni, hogy egy...

Hol lehet megnézni, hogy egy adott típusból hány darab fut most Magyarországon?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ilyen publikus nyilvántartás.

Az autók számát lehet itt listázni, de csak gyártmány (márka) szerint, típus szerint sajnos nem lehet:

[link]

Itt találod:

Gazdaságstatisztika -> Ágazati gazdaságstatisztika -> Járműállomány -> Személygépjármű-állomány.

2021 év végi a legfrissebb adat.

2023. jan. 8. 10:27
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván sehogy.
2023. jan. 8. 10:52
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos sehogy, pedig engem is érdekelne, és szerintem nem volna lehetetlen a listázása, hiszen típus szerint is nyilvántartják az autókat Mo-n, nemcsak márka szerint.
2023. jan. 8. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jszp-n sorban lekérdezed az összes rendszámot és egy excel táblába felírod az adatokat.
2023. jan. 8. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

és vajon hány évbe telne, mire végigmenne AAB-001-től az épp aktuálisig - most kb. AA HZ-999-ig? :))

Engem is érdekelnek a rendszámok, szoktam is JSZP-zni szabadidőmben, főleg az olyanokat szoktam írkálni gyűjteni, ahol sok egymás melletti ugyanolyan típusra lett kiadva, hogy mennyi van még forgalomban meg melyek, de egy idő után nekem is elfogy a türelmem, még 100-ig se jutok el, mert 2 lekérdezés között 30 másodpercet várni kell. Ha előbb kattintasz a következőre akkor meg kezdi elölről a 30 mp-t....

2023. jan. 8. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Bárkinek is mi köze hozzá.
2023. jan. 8. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk az, hogy egy ilyen információt semmi értelme nincs titkos adatként kezelni?

Mitől lenne bizalmas, hogy Magyarországon mittudomén pl. 58347 Opel Astra, meg 77452 VW Golf, meg 32165 Audi A6 futott 2023-ban?

Ilyen alapon akkor a márkánkénti, vagy a jármű/megyénkénti darabszámhoz sincs "semmi közünk", nem?

2023. jan. 8. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Igazából márkalklubként van értelme a kérdésnek hogy mondjuk hány példány fut még az országban a ritka autódból. :)
2023. jan. 8. 13:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a konstruktív válaszokat.

Volt már több eléggé ritka veterán autóm,és kíváncsi voltam mennyi fut belőlük.

2023. jan. 8. 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Az autó vagyontárgynak minősül.

Kinek mi köze hozzá, hogy egyáltalán bármelyikből is van-e belőle MO-n.

2023. jan. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!