Mennyivel tankolsz többért az árstop eltörlése óta?Mennyit fogyaszt az autód?
Nyilván havi pénzösszegben kérdezem a tankolást.
Nekem munkábajáráshoz muszáj kocsi, mert a közelébe sem megy tömegközlekedési eszköz abban az időben meg főleg nem amikor én járok.
11 litert fogyasztó benzines autóm van (városban), kb csak munkába járok vele, meg helyben havi 700-800 km-t.
Szóval havi átlag 50 ezerért tankolok az eddigi 35 helyett.
Néha azért elkeserít, hogy semmi extrára nem használom, csak a mindennapi dolgokra, és így elmegy ennyi csak benzinre.
Tudom, hogy vehetnék kisebb fogyasztásút is, csak 5 éve megvan ez, szeretem is, nem nagyon van vele bajom, meg a teljesítménye is pont annyira dinamikus amivel jól érzem magam.
Kicsit több nekem ez a kocsi mint egy eszköz, és eddig ez a 35 körüli tankolás kényelmes volt, de most ez az 50++ kezd kicsit megviselni.
Arra lennék kíváncsi, hogy mások hogy élik meg a mostani helyzetet?
Ugyanannyit tankolok mint előtte, semmivel sem kevesebbet. 1 tank/ hét
Heti 50 liter kb.
Eddig 1 hónapig volt elég egy tank benzin, most másfél hónapig.
Nem ülök azért autóba hogy a boltba elmenjek a mindennapi kaját megvenni, fogom magam elsétálok nyugodtan. Szinte ugyanannyi időbe telik, mozgok is és a benzin se fogy. Ugyanígy ha valami közelebbi helyre megyek akkor sétálok.
Nyílván nagyobb bevásárláshoz kocsiba ülök.
Amúgy munkába ugyanúgy autóval járok.
Szóval ja. Sokat számít.
Ugyanúgy teletöltöm a tankot, mint eddig, csak nem ugyanolyan időközönként. Most 2 tankolás 3 hónapra elég, eddig 3 tankolás volt 3 hónap.
Havi egyszer tankolok, az pedig 40 liter. Idáig 480 volt, most 690 literje a benzinnek. Így kb. 8500Ft-al több minden tankolásom. Ha hetente megyek vidékre, akkor kétszer tankolok egy hónapban, az kb. 15.000Ft plusz kiadás.
Városban is 6 literrel eljárok napi szinten, hosszabb távon akár 5 literrel is.
Egy 1.2-es D Corsa-m van jelenleg és tervezem egy S-Cross-t venni mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!