Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel tankolsz többért az...

Mennyivel tankolsz többért az árstop eltörlése óta?Mennyit fogyaszt az autód?

Figyelt kérdés

Nyilván havi pénzösszegben kérdezem a tankolást.

Nekem munkábajáráshoz muszáj kocsi, mert a közelébe sem megy tömegközlekedési eszköz abban az időben meg főleg nem amikor én járok.

11 litert fogyasztó benzines autóm van (városban), kb csak munkába járok vele, meg helyben havi 700-800 km-t.

Szóval havi átlag 50 ezerért tankolok az eddigi 35 helyett.

Néha azért elkeserít, hogy semmi extrára nem használom, csak a mindennapi dolgokra, és így elmegy ennyi csak benzinre.

Tudom, hogy vehetnék kisebb fogyasztásút is, csak 5 éve megvan ez, szeretem is, nem nagyon van vele bajom, meg a teljesítménye is pont annyira dinamikus amivel jól érzem magam.

Kicsit több nekem ez a kocsi mint egy eszköz, és eddig ez a 35 körüli tankolás kényelmes volt, de most ez az 50++ kezd kicsit megviselni.

Arra lennék kíváncsi, hogy mások hogy élik meg a mostani helyzetet?

2023. jan. 5. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

Ugyanannyit tankolok mint előtte, semmivel sem kevesebbet. 1 tank/ hét

Heti 50 liter kb.

2023. jan. 5. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
Heti 500 km alsó hangon, 7 liter körül fogyasztó dízel. Szorozni gondolom tudsz
2023. jan. 6. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Eddig 1 hónapig volt elég egy tank benzin, most másfél hónapig.

Nem ülök azért autóba hogy a boltba elmenjek a mindennapi kaját megvenni, fogom magam elsétálok nyugodtan. Szinte ugyanannyi időbe telik, mozgok is és a benzin se fogy. Ugyanígy ha valami közelebbi helyre megyek akkor sétálok.

Nyílván nagyobb bevásárláshoz kocsiba ülök.

Amúgy munkába ugyanúgy autóval járok.

Szóval ja. Sokat számít.

Ugyanúgy teletöltöm a tankot, mint eddig, csak nem ugyanolyan időközönként. Most 2 tankolás 3 hónapra elég, eddig 3 tankolás volt 3 hónap.

2023. jan. 7. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Havi egyszer tankolok, az pedig 40 liter. Idáig 480 volt, most 690 literje a benzinnek. Így kb. 8500Ft-al több minden tankolásom. Ha hetente megyek vidékre, akkor kétszer tankolok egy hónapban, az kb. 15.000Ft plusz kiadás.

Városban is 6 literrel eljárok napi szinten, hosszabb távon akár 5 literrel is.

Egy 1.2-es D Corsa-m van jelenleg és tervezem egy S-Cross-t venni mellé.

2023. jan. 7. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor volt autóm, uannyit autóztam, max nem nyomtam annyira. Régen az autópályán szinte mindenki 130-cal ment. Mostanában olyan 110-120 volt az átlag. Sztem 1000ft/l-nél sem fog csökkenni jelentősen az autózott kilóméterek száma.
2023. jan. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!