21/33 anonim válasza:
perzsiából behozott fehér 7es bmw
22/33 anonim válasza:
Nem dohányzó perzsa orvos házaspártól, garázsban tartott, vezetett szerviz könyv, 2gyari kulcs.
23/33 anonim válasza:
Egy a gyártó tulajdonában maradó és az ő költségére szervizeltetett, általam csak tankolt / töltött, három évente a legújabb modellre cserélt Suzuki / Toyota városi "majdnemSUV".
24/33 anonim válasza:
Amibe csak beleülök és nem nekem kell vezetni 😃
Egyébként meg egy automata váltóst szeretnék, persze vmi újat 😃
28/33 anonim válasza:
Elég sok nyomorék van itt aki lepontoz embereket csak mert ők más autóra vágynak. Édes istenem...
29/33 anonim válasza:
@28, az ilyen kérdéseknél gyakorlatilag mindig ez van, egy nagyon egyszerű választ vár a kérdező, amire végtelen jó válasz van, de akármit írsz, megy a lepontozás. Nem lennék meglepve ha maga a kérdező lenne a lepontozó, és direkt ezért írja ki az ilyen kérdéseket. Én csak azt nem értem, hogy van valamiféle fétis, vagy mi az isten, amitől valaki arra izgul hogy random válaszolókat lepontoz.
30/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
A @29-es válaszoló igazából összefoglalta amit gondolok. Én csak szerettem volna tudni, hogy kinek melyik autó tetszik. Kaptam értelmes válaszokat is, de mindenki lepontoz mindenkit...
Utolsó válaszolónak megnyugtatásképp: én nem pontoztam le senkit, mindenkinél a zöldre nyomtam. Azért mert eddig nem jelentkeztem nem jelenti azt hogy lepontoztam volna bárkit is
2023. jan. 6. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!