Robogokon van szivargyujto?
Nagyon egyszerű felrakni egyet.
Én az autómba tettem pluszba egyet és direktbe kötöttem.
Ha leállítom akkor is van áram ott.
Autónál valóban egyszerű. Viszont a robogók elektronikája úgy ki van centizve, hogy nem tudna mit kezdeni egy szivargyújtóval. A gyújtás nélküli telefontöltést meg felejtsd el egy 4-5 amperórás akksinál.
Vegyél egy powerbankot.
Ha fix töltőt szeretnél rá akkor nyugodtan szerelj be egyet, el fogja bírni a generátor. 5-10W terhelésről beszélünk, ha irányjelzőt használsz az is kér 20-30W-ot az izzók típusától és számától függően.
Amire ügyelj, hogy az akkumulátorra kösd és ne a világítási körre. Kell egy biztosíték ház pl: [link]
egy szivargyújtó aljzat és 2x0,75mm2 vezeték. Ha igényes vagy belehúzhatod vékony gégecsőbe. A kesztyűtartó zárható részébe tettem bele régebben az enyémnél, kell neki egy 30mm környéki körkivágás majd hátulról kap egy rögzítő anyát. A kábelezés volt az egészben a legmacerásabb, sok idomot kellett megmozgatni ahhoz, hogy esztétikusan és kidörzsölődéstől védett helyen legyen elvezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!