Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen robogót ajánlotok?

Milyen robogót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Robogót szeretnék venni, és teljesen vakon vagyok....

Én még leragadtam a babettán, és az MZ n. Fiatal koromba ezekből volt pár darab, aztán jött az autó, és kiestem a motorok világából. Most viszont úgy hozta az élet, hogy megint motoroznom kellene, motort kellene vennem. Viszont úgy l@tom,a technolőgia, és az idő elrohant...

Amire kellene; Kb napi 8km 2x tehát 16-20km.Ami csavar a dologba, hogy valami "leebédelt" külsejű, motorikusan megbízható kellene. Hajnalba mennék vasútállomásra, egész nap ott állna, és este haza. Nem szívesen parkolnák az állomáson több 100ezres robogóval,amiről estére esetleg hiányzik valami, vagy nekimennek eldöntik stb. (most kocsival járok ki, volt olyan, hogy a robogók, biciklik mint a dominósor eldőlve feküdtek az állomáson).

Nézegettem már hirdetéseket, de nagyon tág a lista. 50ezertől a csillagos ég... 2ütem,4ütem,vízhűtés stb. Melyik jobb? Japán? Kínai? Európai? Drága az alkatrész ezekhez? Régebbi tipusokhoz lehet még kapni alkatrészt?

Megfordult a fejembe az is, veszek egy 50ezer ft ost, és teljesen felújítom a blokkot, hajtásláncot. De ez gondolom ráfizetős.

2023. jan. 2. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem felejtős. Még a legócskább biciklit is ellopják egy ilyen helyről, nemhogy egy robogót.
2023. jan. 2. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Esetleg egy elektromos roller lehet jó neked, amit összecsuksz és elviszed magaddal.
2023. jan. 2. 16:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Rolleren is gondolkodtam, de ott nagyon kevés a túlélési esély. Kb 3km lakott területen kívül, hajnal 4kor...

Ezért kell olcsó, megbízható robogó. Amit sajnálok ha lenyúlják, összetörik, de mégsem ér eszeveszett nagy kár. Most kocsival járok, de saccolom 1éven belül nekimennek, és otthagyják. Egy lökhárító, színrefújva, meg legyen kis kalapálnivaló pikk-pakk egy robogó ára.

2023. jan. 2. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Akkor talán a Homda Dio, Lead, Yamaha Jog, Suzuki és társai vonalon nézelődnék.
2023. jan. 2. 19:51
 5/6 A kérdező kommentje:

4#

Akkor Japánt ajánlassz? Olasz? Piaggo?

Tényleg vakon vagyok, nem ismerem őket🤷‍♂️

2023. jan. 2. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Azok is jók lehetnek, de én inkább a Japán vonalat ismerem. Azokból volt már pár darab (főleg Honda) és nem volt túl sok gond velük.

Ettől függetlenül az olaszt is simán megvenném egy jó ajánlat esetén. Ezek a robogók nagyjából egyforma szerkezetek és az alkatrész árak is hasonlók, szóval bármelyik jó lehet, ami nincs nagyon széthullva.

2023. jan. 3. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!