Magyarországon hol lehet szervizeltetni a Chrysler típusú autókat?
Mivel amerikai autó így elsősorban olyan céget keress akik foglalkoznak amcsi autókkal. De én úgy tudom Budapesten van több szervíz ahol foglalkoznak chryslerrel is. Illetve érdemes lenne olyan független szervizeket felkeresni ahol kimondottan írják a weboldalon, meg több netes felületen hogy foglalkoznak chryslerrel vagy amerikai autókkal.
Egyébként sok szervíz tudna vele boldogulni csak itt az alaktrész beszerzés a necces és lehet nem rendelkeznek ezekkel a forrásokkal mert egyes szervizek, unix, bárditól rendelnek, és ami ott nincs akkor mással nem foglalkoznak, esetleg talán a közeli bontókat szokták felkeresni ha nagyon kell valami.
Vannak Chrysler-re szakosodott szervizek. Google a barátod.
Ha azok messze lennének akkor, ahogy az első írta bármelyik amerikai autókra szakosodott szervíz.
Végső megoldásként ott a Pappas, ők is megtudják oldani, igaz mocskos drágák.
Az alkatrész ellátással kapcsolatos aggodalmakat már 10+ éve nem tudom hova tenni. Itt a végtelen internet.
Nekem volt egy 70-es években gyártott Ford Mustangom, ahoz is bármikor találtam alkatrészt. A mai világban a Föld túlvégéről is ideér max 2 hét alatt.
Persze drága, dehát akinek van pénze majomra legyen banánra is.
Igen, így van. Erről nem tehetek :D
Mint írtam "akinek van pénze majomra legyen banánra is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!