2002-es 1.4-es Vw golf ablaka nem jön fel,hogyan tudnám megcsinálni?
Figyelt kérdés
Reggel leengedtem az ablakot,azóta nem jön fel.A motor jól működik,tehát nem relé a gond.Olyan mintha kiugrott volna a helyéről valami.húzná fel az ablakot,de csak zörög benne az ajóban az ablak.Ha becsukom a kocsiajtót,akkor is zörög benne az ablak.Valamint a zár sem működik ezen az ajtón,eddig pedig jó volt.2022. dec. 27. 12:44
1/5 krwkco válasza:
"hogyan tudnám megcsinálni?"
Ideiglenesen?
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
1-es:
Szeretném magam megcsinálni,mivel külföldön élek,és itt elég borsos árat kérne érte a szerelő.
2-es:
Köszönöm,ezt a videót én is néztem.
2022. dec. 27. 13:38
4/5 krwkco válasza:
Akkor ahogy a videoban van. Kapd le a belső kárpitot és nézd meg, hgy nem csúszott-e szét valami. Vagy nem gubancolódott össze a bowden a csévélőn. Azután, hogy megvannak-e a feszültségek és a - test. És utána alkatrészt kell rendelni.
Bár, ha az ablakemelő és az elektromos zár EGYSZERRE romlott el, akkor lehet, hogy a testeléssel lesz a baj. Pl. eltört a vezetéke az ajtónyílásban a harmonika alatt.
5/5 anonim válasza:
Én Ford-al jártam így,2 hete.Nem jött fel,elektromos ablakemelő tojt be,10e volt az új alkatrész. Megvettem,beszereltem és működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!