Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic 1.8 Type-S 140le...

Honda Civic 1.8 Type-S 140le szeritetek jó választás? 3 ajtós 80-85% ban egyedül használnám vagy a barátnőmmel. Jó választás szerintetek így motorikusan és felépítés ügyileg? ( 18 éves vagyok 1 autóm )

Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha a fogyasztás nem gond igen
2022. dec. 23. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kategóriában az egyik ha nem a legjobb. 1.4el amúgy is alul motorizált szerintem. A Honda amúgy is piszok jó motorokat csinál. Nem rég Draskovics Andris csinált vidit az uforol, érdemes megnézni
2022. dec. 23. 23:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, teljesen egyetértek a 2. Al a Honda tényleg szuper motorokat készít. A fogyasztása nem zavar 8-9 akár még 10l is belefér az a lényeg hogy szedje a lábát de szedi is én úgy hallottam a type-S stílusa elképesztő és gyönyörű számomra hibátlan nyilván a 140 pacival. A 3 ajtó nak kerestem igazából hátrányát de nekem nagyon nincsen hisz max 2 en használjuk ha jönnek a haverok azt meg már megoldják. Köszi a válaszokat ha van tapasztalat vélemény tipus hibák bármi akkor szívesen várom ide az autóra a keretem

|2.5m forint|

2022. dec. 23. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazából te már eldöntötted, szóval hajrá. Németpártiként is azt mondom, hogy egy jó állapotú Honda abszolút lehet jó választás. Nyilván 140 lóerővel nem lesz rakéta, de a mindennapokban jól, dinamikusan lehet vele közlekedni.

A 3 ajtó hátránya nem az lesz, hogyan mászik be a haver hátra néha, hanem, hogy hosszabb az ajtó és nagyobb hely kell, hogy kényelmesen tudj ki-be szállni. De ennyit bőven megér a forma számomra. Csak nekem más hatchback-em van.

2022. dec. 24. 22:49
 5/5 anonim válasza:
Nekem egy 2015-ös 9gen-es (facelift) 1.8-as 142 pacis Civicem van. A fogyasztása nem rossz, viszonylag dinamikusan vezetve 6,5-9 liter között van, kötelező szervizen kívül mást még nem kért most van benne 197000+ km. Olaj, szűrők, fékek volt idáig csak cserélve rajta. Én 3-ik tulaj vagyok és 97000 km-nél vettem még anno.
2022. dec. 26. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!