Atlas kérdése:
Autó vásárlás előtt állok. Kezdő jogsis vagyok, és szeretnék egy jó kis, autót. 4 es golfra gondoltam, csak nem tudom melyik lenne az ideálisabb az 1,4-1.6 benzin vagy, az 1.9 tdi? Érdekelnének a tipushibák még stb előnyök-hátrányok.
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 11:20
11/17 anonim válasza:
nagyokos! lepukkant VW-árából már egy jó állapotban lévő IGNIS t vehetsz,aminek a motorja elnyűhetetlen! és megy is úgy mint egy golf!-egy öreg autószerelő!
12/17 anonim válasza:
#11 csak éppen meg sem közelíti a VW minőséget-kényelmet.
13/17 anonim válasza:
Hát valamit valamiért, viszont ennyiből nem tud JÓ golfot venni.
14/17 anonim válasza:
#12, hát.. azért több golfot hoznak hozzám, mint IGNIS t!-az öreg autószerelő
15/17 anonim válasza:
valószínűleg mert akinek van egy kis szépérzéke és megteheti, az nem vesz ignist :D
16/17 NTBS válasza:
Szerintem gyűjts még. 800 ezer Ft jó autót, amire egy darabig nem kell költeni, nem kapsz.
17/17 anonim válasza:
G astrabol ennyiért jobbat lehet kifogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!