Volvo V50 elso autonak milyen?
Figyelt kérdés
1-1,5 millio korul mar latok 2005 koruli keveset futott darabokat. (150-180 ezer km) Ebben az arkategoriaban ezt latom a legjobbnak es kinezetre se olyan bena. Fenntartasa viszont nem tudom mennyire lenne draga.2022. dec. 22. 23:07
1/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag a technika Ford Focus, csak ritkább lesz hozzá a karosszéria/beltér alkatrész ha kell valami bontva pl. Nem horror fenntartani, de hátsó futómű felújítás más gyakori típusokhoz képest ezeken drágább és hamarabb szükséges lehet. Melyik motorral nézted? Milyen használatra kellene? (Pl főleg munkába járni napi 2x15 km-re, vagy hetente bevásárlás Bp-n belül 2x4 km…)
2/5 anonim válasza:
Ilyen rövid távra felesleges dízet venni.
1.6 benzines viszont rengeteg eladó van. Ezzel a motorváltozattal szerelt V50-es Volvo-nál minimalizálva van a kockázat. Ahogy az előttem lévő írta, gyakorlatilag a hátsó futómű igényel némi odafigyelést.
3/5 A kérdező kommentje:
Foleg rovidtavra kellene. Koszi az infokat, benzinest nezegetek en is.
2022. dec. 23. 21:26
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nekem 2003-as S60 van, én nagyon szeretem. Első autóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!