Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lezárt autónak kinyílik az...

B~Way kérdése:

Lezárt autónak kinyílik az ajtaja. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

VW Golf Plus-t lezárom és a központi zár egyből bekapcsol, hallom ahogy lezár az autó. Most körbe néztem az ajtókat hogy biztos bezáródtak-e (ez egy megszokás régebbről) és arra lettem figyelmes hogy mindegyik ajtó lezár kivétel a bal első (Vezető ülés felöli) nem. Ez azért csak most tűnt fel mert amióta megvan az autó (2 éve) a feleségem vezette, nem is foglalkoztam vele hogy nézegessem ("Jólvan az biztos lezártak")

Ez miért lehet? Gondolom hogy nem normális dolog de sima autószerelő ezt meg tudja csinálni vagy ezzel mit tudok kezdeni?

2022. dec. 22. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Szerelő függő, van aki nem nyúl elektronikához, mások meg néhány villamossági szakit is lepipálnak diagnosztikában… :) Amúgy nem ismerem melyre hatóan a típust, lehet valami jellegzetes különc hiba, de józan paraszti ésszel vagy a zár (mint komplett alkatrész, egyben a modul), ajtó kábel átvezetőben vezeték törés, esetleg vezérlő nyűg amikkel kezdeném a hibakeresést. Guglizz rá angolul, nézz körül típus Facebook csoportokban, hátha találsz régebbről ugyanilyen esetet-megoldást. VW-hez való diagnosztikai felszerelés is sokat segítene, ha lenne konkrét hibakód (vagy akár annak hiánya is).
2022. dec. 23. 04:00
 2/3 kojee ***** válasza:
100%
Tipishiba. Nekünk a kábelvezeték tört meg.
2022. dec. 23. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
zárlatos a kpzár
2022. dec. 23. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!