Hova fog még alakulni a használt autók ára ,lehet még esetleg csökkenés vagy csak emelkedés várható az áraikba?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 04:24
21/27 A kérdező kommentje:
18/
Isten igazán nekem csak a sok csalással van a gondom meg a sok tulajjal aki szarik az autóra mert az csak egy tárgy,aztán meg tele a piac hulladékkal de még az is drágán.
2022. dec. 22. 22:59
22/27 A kérdező kommentje:
20/
Igen szégyen
2022. dec. 22. 22:59
23/27 anonim válasza:
#20 vagyok, érted, mire célzok: megveszi ennyiért is, akinek tényleg kell, mint egy falat kenyér. És autót annyira nem is egyszerű otthon "keleszteni".
24/27 A kérdező kommentje:
23/
Én értem mit mondasz de ettől függetlenül szégyen,és nem a vásárló szégyene.
2022. dec. 23. 12:45
25/27 anonim válasza:
Egyetértek, főleg elnézegetve azokat, akik természetesnek tartják, hogy a mindenkori alsó árszegmens olyan, hogy fizetniük kéne, hogy elvidd onnan. Azért tegyük hozzá, nem minden üzlet akar így megélni, aztán más kérdés, hogy azt az állapotot nem árulja, a jobbat meg ő is piac szerint árazza.
26/27 krwkco válasza:
Miért kellene az autótulajdonosoknak 20 éven át babusgatni egy autót, hogy ha valaki majd meg akarja venni 300+ ért, az elégedett legyen. Ha valaki csak használni akarja az autóját és annyit költ rá, hogy menjen és levizsgázzon, a szíve joga. Az autó nem kisgyerek vagy kiskutya.
27/27 A kérdező kommentje:
26/
Az enyém meg volt becsülve de én jó tulaj vagyok.
2022. dec. 27. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!