Allandoan besargulnak a fenyszoroim. Minden evben poliroztatni kell mindkettot. Van valami megoldas ra hogy nekeljen? Valami uv folia vagy hosnlo ?
Milyen autó az?
Az enyém elmúlt 18 éves és még gyönyörű fényes és tökéletes.
Garázsban tárolod a kocsit?
Nekem sajnos erre nincs lehetőségem és nyáron kiszívja a nap. Hiába políroztattam fel utána egy évet bírt ki.
Ráadásul belül kezdett el opálosodni méghozzá úgy hogy nappal jó látási viszonyok között nem kapcsolom be.
Lámpatest cseréje fogja megoldani a problémát.
Ezek a mai szemét műanyagbúrás lámpák ilyenek.
Szoktak vele olyat csinálni hogy lecsiszolják a megsárgult réteget amig vissza nem fehéredik, és csiszolás után egyből meglakkozzák..
Nekem az egyik kb. 10 éves utángyártott sárgul. A 20 éves gyári Ford nem. Vettem az Aldiban néha kapható fekete szögletes dobozos fényezés-polírozó készletet kétezerért.
Évente egyszer a durva és finom pasztával megpolírozom a sárgulót. Kb. 10 perc kézzel. Lakkom nincs. Lehet, hogy azzal tartósabb lenne.
Neked is ezt ajánlom. Kevesebb idő, mint elvinni akárhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!