Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson alaplaprögzítő menetet...

Kr1ssz kérdése:

Simson alaplaprögzítő menetet mivel lehetne feljavítani?

Figyelt kérdés
A három menet közül az alsó nagyon szétvan már törve, sajnos igy szétgányolva vettem a motort. Csavarok már nem fogják és a két komponensű fémgyanta se bírja sokáig. Egy idő után annyira felenged az alsó része az alaplapnak hogy hozzáér a tekercs a lendkerékhez és ettől nem esik vissza az alapjárat. Hogy kellene megoldani mert amúgy repül a motor mint a szél.

2022. dec. 18. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hogy milyen menet és hol van, menetet nem lehet javítani.

Fúr(at)sz bele nagyobb menetet, ha elfér a nagyobb csavar akkor azzal rögzíted. Ha nem, akkor teszel bele egy menet átalakítót.

2022. dec. 18. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Amit ott látsz, az menetprofil kifelé és befelé is.

Van készletben is, ezzel lehet alumínium helyett acélmenetet "beépíteni".

Készletben is kapható.. menetjavító készlet néven.

2022. dec. 18. 15:34
 3/8 A kérdező kommentje:
A menetház fele levan törve. Öntvény henger menet.
2022. dec. 18. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ebben az esetben nem sok mindent lehet kezdeni vele, esetleg valami vérprofi AWI mester talán tudna oda visszavarrni egy darabot, amibe ismét lehetne menetet fúrni.
2022. dec. 18. 17:24
 5/8 A kérdező kommentje:
én is hegesztésre gondoltam egyébként csak nem értek hozzá, de lehet le kéne fényképezni.
2022. dec. 18. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, egy kép sokat segítene.
2022. dec. 18. 19:44
 7/8 A kérdező kommentje:
na találtam egy srácot nem messze aki betömi aluhegesztővel műhelyben ha elviszem a blokkot.
2022. dec. 20. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Siker?
2023. szept. 8. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!