Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikeres lett a forgalmi...

Sikeres lett a forgalmi vizsgám. Mi a következő lépés?

Figyelt kérdés
Pár nappal később bemegyek a kormányablakba és kikérem a papírt az ideiglenes jogsiról? Miket kell vinni? A jogsit majd postázzák?

2022. dec. 17. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Grat.

Következő lépés, hogy elmész az okmányirodába, hogy kiállítasd a jogosítványod, kell hozzá: vöröskereszt által kiállított igazolás, személyi, lakcím kártya, régebben kellett a papír a sikeres vizsgáról, de már azt feltöltik a felhőbe, de nem baj ha magaddal viszed.

Úgy tudom az első jogsi ingyen van, ha nem akkor talán 2500ft.

Jogsit vagy kipostázzák vagy visszamész az okmányirodába, megfogják kérdezni melyik opciót szeretnéd.

2022. dec. 17. 13:46
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Nekem ide se adták a forgalmi vizsga minősítő lapot.

2022. dec. 17. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Furcsa, de mint mondtam iazából már nincs rá szükség, felkerül a felhőbe, nekem van ügyfélkapum, így kaptam e-mailt róla amikor felkerült a rendszerbe (2 nap volt talán)
2022. dec. 17. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell a vizsgaminősítő lap.

Csak a sikeres elsősegély vizsga kis kártyája, a személyi igazolványod és lakcímkártyád, meg készítenek rólad egy fotót. Néhány nap múlva az általad megadott címre érkezik a jogsid.

2022. dec. 17. 16:02
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
Mi a következő lépés? Felmész a hahu-ra és kinézel egy 2003-as suzuki swift glx-et 16v motorral, megveszed és örülsz mint majom a farkának!
2022. dec. 17. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Én online intéztem mindent, le is fotóztak, sőt az aláírásomat is.Hétfőn mehetek átvenni a kártyát.
2022. dec. 17. 19:56
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Gratulálok.
2022. dec. 18. 10:22
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
Semmit nem kell tenned. Ülj otthon és várjad hogy viszi a jogosítványt a futár xd
2022. dec. 18. 22:45
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

A sikeres forgalmi vizsga után a vizsga eredményessége 3 nap múlva kerül fel a rendszerbe, tehát a vizsgától számított harmadik munkanaptól mehetsz tovább az okmányirodába.

Vinned kell oda magaddal személyit, lakcímkártyát, 8 általánosos bizonyítványt, az orvosi alkalmassági papírt, illetve az elsősegély vizsgán kapott kártyát.

Az okmányirodában fényképet készítenek rólad, ez a kép fog szerepelni a jogosítványon, illetve adnak egy 2 oldalas lapot, (kérelem jogosítványhoz valami ilyesmi a neve), ezzel 30 napig belföldön vezethetsz már.

A jogosítványt pedig a postás kihozza majd, nagyjából egy hét múlva.

Forgalmi vizsga minősítő lapot én sem kaptam (1,5 hónapja vizsgáztam), állítólag azért, mert spórolnak a papírral, és nem indigós, hanem egypéldányos lappal dolgoznak. De az egyébként se kellene az ügyintézéshez, max. mint emlék.

2022. dec. 19. 13:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, különösen az utolsó válaszolónak.
2022. dec. 20. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!