Peugeot 206-ba be lehet utólag szereltetni első ködlámpát?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az én példányomhoz nem volt rendelve eredetileg első (csak hátsó) ködlámpa, ezért az első lökhárítón nincs is neki kialakítva a lyuk. Gondolom az lehetséges lenne, hogy vásárolok hozzá egy bontott lökhárítót amiben gyárilag van és csak be kell köttetni, azonban az én autóm nagyon ritka arany színnel volt rendelve, ilyet viszont nem igazán találni és lefényezni pedig nagyon költséges lenne hozzá a bontott elemet.
Szóval elsősorban az érdekelne, hogy a meglévő lökhárítóhoz létezik e olyan megoldás/szakember aki egy ilyet meg tudna csinálni? (Kifúrni a lyukat, bekötni)
A válaszokat előre is köszönöm!
2022. dec. 15. 22:10
11/12 anonim válasza:
az első nem vészes, ha nincs az égbe állítva, a hátsó az zavaróbb sokkal, közepes esőben már minden 4. felcsapja hadd égesse ki mások szemét.
12/12 anonim válasza:
Megnyugtatlak, sokat nem segít, kb nem látom a külömbséget, illetve elenyésző, sztem hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!