Egyetemista lánynak melyik a jobb választás? E90-es 320-as BMW, vagy C180-as Mercdedes?
Egyetemista lányok általában ezeket szeretnék, ha anyuci-apuci vagy ha apakomplexusos akkor a 35+ éves sugardaddy megveszi nekik:
- Fiat 500 (pirosban lehetőleg)
- Mini Cooper
Ha nincs pénzes anyuci-apuci vagy 35+ éves sugardaddy akkor meg nincs pénzük ezekre, honnan a francból lenne már pénze rá ha még tanul, nincs diákmunka ami megtermelne felesleges milliókat. Akkor vasaló Swift, Renault Twingo és társai, amivel nincs is semmi gond.
De hogy BMW 320-at meg C180-at akarna egy egyetemista lány magának, olyat kicsit nehéz elképzelni, mert egyetemista = nem buta (legtöbb esetben persze), lány = szereti a nőies dolgokat. Ezek az autók meg a létező legszürkébb kezdő vállalkozó autók.
#11 egyetemista = nem buta? :D :D :D
Ezen felkacagtam! :D :D
"Ezen felkacagtam! :D :D"
Ezen általában olyanok szoktak felkacagni akiknek egy egyetemre még portásként sincs esélyük bejutni.
#13 az megvan amikor az egyetemistákat kérdezték hogy "mi történik ha egy golyóstollat elejtünk a holdon?"
20 megkérdezettből, 18 azt felelte: "lebegni fog!"
Én nem jártam egyetemre, valszeg már nem is fogok, de cseppet sem bánom, elég sokminden meg tudok csinálni, vagy létrehozni, amíg ezek az egyetemisták legfeljebb addig jutnak hogy megkérdezik majd hogy "lehet-e nagyobb üdítővel, nagyobb krumplival? pontgyűjtőkártyád van?"
Nyilván van kivétel, de valahogy az álláshirdetések közt viszonylag kevés helyen keresnek filozófust :D :D :D
" az megvan amikor az egyetemistákat kérdezték hogy "mi történik ha egy golyóstollat elejtünk a holdon?""
Emberek bármely csoportjából össze lehet szedni párat, akik másoknak evidens kérdésekre nem tudják a választ. De ez semmit sem bizonyít. Nagy hiba ez alapján megítélni az egész csoportot. Lehet hogy bemutattak öt egyetemistát egy videóban, akik nem tudták, de lehet hogy ehhez ezret kellett megkérdezni, mire összejött az öt, aki nem tudta. És akkor ugye még kérdés hogy valóban egyetemisták voltak-e, és valóban rosszul tudták? Jó példa erre az Észbontók című műsor, ahol az a lényeg hogy buta embereken szórakoznak. Aztán egyszer csak kiderült hogy az egyik buta ember előtte egy kvízműsorban brillírozott. Vagyis az egész csak színjáték.
#16 nem mondom hogty nem történik ilyen is, sőt túl sok hasonló van a világban ahhoz hogy BÁRMI statisztikának a valódiságát meg lehessen kérdőjelezni.
Bármilyen eredmény összehozható egy statisztikához, csak a megfelelő helyről kell hozzá meríteni. :D
Kicsit olyan mint amikor a sugárzás már nem veszélyes. nem nem csökkent. a veszélyességi határértket emeltük meg. :D
Amúgy valahogy azok közül akik verik magukat a sok diplomájukra nem szoktam olyan embereket látni akik megjavítanak bármit maguk körül, csak néznek mint a borjú.
Valószínűleg boldog lenne bármelyikkel.
Ha okosabb, akkor valószínű inkabb i3, yaris vmi uj gr v hibrid, esetleg újabb a osztaly lenne a jelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!