Forgalmi vizsga után nem tudok örülni, hogy sikerült mert a vizsgabiztos lehordott mindennek.Más is volt ìgy?
Figyelt kérdés
Másodikra sikerült a forgalmi vizsga .A parkolás nem ment annyira, de elnèző volt ès átengedett.De kb mindennek elhordott a biztos a vègèn.Ne is vezessek egyedül ès hasonló megjegyzèsei voltak.Meg remèli nem bánja meg.De akkor minek engedett át, nem èrtem.Próbáltam mindenre odafigyelni, le se fulladtam,nem szabálytalankodtam.Vègig a női sofőrökre tett megjegyzèseket.Teljesen elvette a kedvem.2022. dec. 15. 05:34
1/14 anonim válasza:
Oké, na de kit érdekel? Egy vadidegen, akit soha a büdös életben többet nem látsz. Mégis mi a fenéért akadsz ki rajta ennyire?
Ritka sérülékeny emberek vannak manapság...
2/14 anonim válasza:
Bunkozott ennyi egyenlore vezess a szuleid felugyeletevel biztos nem alaptalanul mondta amkt mondott
3/14 anonim válasza:
jót akart a maga módján. Engem is lekapott, mert furán fogom a kormányt, de amúgy jól vezetek...
Akkormeg nem mindegy?
Ez a dolga. Jobb lenne, ha ölelgetne?
4/14 Andizsuzsi válasza:
Tőlem megkérdezte, hogy megvárom-e, amíg az összes nyugdíjas befizeti a csekkjét a postán, mert egy bácsikáról nem lehetett eldönteni, hogy átmegy-e a zebrán, ahova kanyarodtam, vagy csak vár valamire, ezért tovább álltam ott a "kelleténél", próbálva felvenni vele a szemkontaktust. Nem foglalkoztam vele. Vannak olyan vizsgabiztosok, akik ott élik ki a frusztrációjukat. Átmentél, engedd el.
5/14 anonim válasza:
Nyilván nem csak a parkolással volt probléma. Különben nem mondaná, hogy nevezess. Egy bunkó volt, nőgyűlölő, van ilyen. Te meg gyakorolj önkritikát és dolgozz azon, hogy megtanulj normálisan vezetni, ha még nem megy.
7/14 anonim válasza:
Ha annyira rosszul vezettél volna akkor nem engedett volna át, de átengedett, csak nem állta meg, hogy oda ne mondogasson azért. Bunkó volt, xard le.
8/14 anonim válasza:
Tőlem azzal vált el, hogy „Az ilyenek szokták rövid időn megcsinálni az első halálos balesetet”. Azóta is a fülemben cseng, pedig több, mint tíz éve volt. Még nem öltem meg senkit. Lépj túl rajta!
9/14 anonim válasza:
Ha annyira nem akarná hogy vezessél egyedül akkor át se engedett volna. Nem tartom logikusnak ezt a dolgot hogy átengedett de tette a negatív bunkó megjegyzéseket. Figyi, ne foglalkozz vele, nyilván azt akarta elérni hogy ne örülj annyira. Megvan, sikerült, ennek örülj, ne foglalkozz mással, ünnepeld meg inkább ahogy szeretnéd.
10/14 anonim válasza:
Szard le, megvan a jogsi, örülj és használd, gyakorolj sokat. Nem mindegy mit mond egy ismeretlen idióta?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!