Az autobontó köteles átvenni bármilyen roncsot? (amiből már hiányzik pl. sok alkatrész, amiket eladtam)
Figyelt kérdés
felniket, gumikat, szélvédőket, ajtókat, motort, stb.2022. dec. 11. 20:04
1/5 anonim válasza:
Nem köteles.
Inkább vidd a fémhulladék feldolgozóba (olyanba amelyik ad bontási igazolást), ott biztosan aátveszik
2/5 anonim válasza:
Átvenni köteles ugyan, de lehet hogy neked kell fizetni a végén.
Oda viheted kibelezve is, de azt fogják mondani, hogy autó értéke mínusz ajtók, mínusz motor, mínusz...
3/5 A kérdező kommentje:
Ertem. Csak azt nem ertem hogy amikor egeszben veszik at az autot akkor miert 60 ezer ft-ot kinalnak erte... olyankor nincs auto erteke ajto, motor, stb..
2022. dec. 12. 07:50
4/5 anonim válasza:
Mert valamennyit ők is nyernek utána rajta ha eladják a használható alkatrészeket belőle
5/5 anonim válasza:
#3: Mert ők is egy piaci alapon működő vállalkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!