Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kölcsönadott autót ha nem...

Kölcsönadott autót ha nem adja vissza?

Figyelt kérdés

Hosszabb távra adtam kölcsön. Rokonnak.

Még 1 hét hosszabbítást kér. (Megromlott a viszony.)

Az jutott eszembe, hogy amíg használja, ha gyorshajt, balesetet okoz stb akkor azt nekem róják fel?

A tulaj és üzembentartó is én vagyok.

Kezdjem el köröztetni a kocsit? Vagy mit lehet tenni ha a személyes tali nem opció?

2022. dec. 11. 15:42
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

11.

Telephelyre bizony. És kiváltási költsége lesz!

Küldj oda valakit! És vigye a viperáját is!

2022. dec. 11. 16:25
 12/22 A kérdező kommentje:

És mennyi lesz a kiváltási költség?

Szívesen megszabadulnék attól a kocsitól örökre. Nem lehet eladni ilyenkor a telepnek? Vagy hogy kivonják a forgalomból?

Nem tervezem használni, csak nem akarok kockáztatni egy bírságot amit a kocsival csinálna a rokon.

2022. dec. 11. 16:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg megállapodni a rokonnal, hogy vegye meg vagy legalább egy üzembentartóit írjatok. Ha nem megy bele, akkor fenyegesd meg, hogy feljelented, ha nem adja vissza.
2022. dec. 11. 16:37
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem tudok megállapodni. Nem mennék bele a részletekbe.

Légyszi azt mondja meg valaki és CSAK azt, hogy mi történik miután elviszi a rendőr a kocsit?

2022. dec. 11. 16:41
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
#15 Dehát már leírták.
2022. dec. 11. 16:41
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem írták le...

Nem véletlenül kérdezem ennyiszer.

Beleül a rendőr és elvezeti valahova?

Tréleren viszik el?

A telephelyen meddig lehet?

Mekkora a kiváltási díj?

2022. dec. 11. 16:44
 17/22 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Kérdező, nem tudjuk mi sem pontosan, de valamit lépned kell. Vagy kockáztatod a büntetést vagy kifizeted a kiváltási díjat.

Nyilván a rendőrség sem ingyen dolgozik.

2022. dec. 11. 16:46
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

#17 "Nem írták le..."

Akkor ez mi?

"12/18 anonim válasza: Telephelyre bizony. És kiváltási költsége lesz!"

"Beleül a rendőr és elvezeti valahova?

Tréleren viszik el?"

Nem értem, hogy ez miért eget rengetően fontos kérdés számodra. Rejtegetsz benne egy kis kokót és félsz hogy megtalálják, vagy mi?

"A telephelyen meddig lehet?"

Akármeddig, de minél tovább, annál többet kell majd kifizetned.

"Mekkora a kiváltási díj?"

Hát mi azt honnan tudjuk, hogy te meddig leszel kórházban?

2022. dec. 11. 16:50
 19/22 A kérdező kommentje:

A kiváltási költsége kb mekkora pl hetente? Nagyságrendileg mennyit adnak hozzá naponta?

Ezt senki nem mondta, hogy napi 500 Ft vagy 50000 Ft...

Irreleváns meddig vagyok kórházban, mert tudok napokat napidíjjal szorozni.

2022. dec. 11. 16:52
 20/22 anonim ***** válasza:
89%
Az megfordult már a fejedben, hogy esetleg rákeress google-ön? Ha kórházban fekszel, akkor nem lehet túl sok dolgod, szóval mi tart vissza? Az elszállítás díja pár tízezer, a napidíj pedig párezer. Ha ennél pontosabb kell, akkor azt már tényleg keresd ki magadnak, mert itt eddig kb. mindenki csak segített neked, pedig semeddig nem tartana használni a google-t, cserébe te mindenkit csak leugatsz, hogy nem elég pontos a válasz, miközben te a legalapvetőbb részleteket sem árulod el, csak fél óránként dobsz egy információ foszlányt, de valahogy mégis mi vagyunk a hibásak, hogy nem elég pontos a válasz. Hát segítsen neked a rosseb ezek után...
2022. dec. 11. 17:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!