Milyen érzés tolni a csillagot?(Mercedes)
Figyelt kérdés
Sok tesztben olvasom hogy “ez még kínálja a csillag tolós hangulatot” amivel a régebbi mercedesek motorháztetején lévő állócsillagra utalnak. Valóban hozzáad pluszt a vezetéshez? Vagy vezetnem kéne egy mercedest hogy ezt megértsem?2022. dec. 11. 08:25
1/10 anonim válasza:
Nem hát gondolhatod, hogy mennyivel jobb mint egy swift.
2/10 anonim válasza:
Hát ez az érzés inkább valami 50 milliós S-osztályban van meg, mintsem egy 25 éves lerúgott C-ben.
3/10 anonim válasza:
Szerintem a szerelőig tolást értették alatta :D :D
4/10 anonim válasza:
Egy C osztályban pl. semmi extra nincs. Szóval átlag autónál semmit nem jelent, felsőbb kategóriákat pedig a versenytársakhoz kell mérni.
Nyilván ez is csak cult dolog, mint a GTI, mint fogalom az VW-nél és még lehetne sorolni
5/10 anonim válasza:
Nagyon jó. Ha teheted, próbáld ki.
6/10 anonim válasza:
Na végre itt a merdzsós troll. Már kezdtem aggódni hogy mi lehet vele.
7/10 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Rákellett eszméljek hogy nem vagyok mercis, inkább vettem egy bmw-t
8/10 anonim válasza:
4. Miért csak a fauvé-hoz kötik a gti-it, más márkáknak is vannak gti modelljeik!
9/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon király, 11 éves voltam amikor egy w201 200D megbabonázott. Most 42 vagyok ésbeddig valahogy nem sikerült venni se w201, se w124 Mercit, mert mindig másra kellett. Nem hobbyautóra sajnos, meg nincs hova tegyem mert lakótelepen lakok, de ha egyszer sikerül akkor veszek. Van egy hangulata az biztos ahogy megy előtted a csillag.
10/10 anonim válasza:
#8 ahogy mondod, volt még vagy 10 másik autóból GTi verzió akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!