Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek sikerült ma 95-ös...

Kinek sikerült ma 95-ös benzint tankolnia?

Figyelt kérdés
Melyik kúton sikerült és mennyit kellet várni? Kíváncsi vagyok, ki volt a leghosszabban sorban álló.
2022. dec. 4. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Esztergom-kertváros OMV. Igaz nem ma hanem tegnap, de sikerült gyakorltailag 0 percet álltam sorba és korán reggel mentem. Rajtam kívül 2 autós volt még ott. Korlátozás sincs annál a kútnál, legalább is ki írva nem volt, és árstoppos benzint tankoltam.

De régebben sem volt gond náluk, legalább is nem tudok róla. Viszont ahogyan olvasom közösségi oldalakon a környéken máshol vagy hatalmas sorok állnak, meg korlátozások, meg elfogyott, aztán lett akkor sorban állás Km-es sorok és hasonlók. Szóval eléggé megy a pánik tankolás.

2022. dec. 4. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem sikerült, a 3. kúton feladtam és tankoltam 100-ast, mielőtt az is elfogy.
2022. dec. 4. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Soroksári Auchannál gond nélkül tankoltam.
2022. dec. 4. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Sor nem volt de csak 100-as volt.
2022. dec. 4. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma reggel szerettem volna ársapkás 95-öst venni az Üllői út vonalában, Dél-Pesten. Semmi. Öt kút (ÖMV - Ecseri út, Dallas - Száva utca, MOL - Szalay utca, Shell - Szalay utca és végül, ahol feladtam a MOL - Vas Gereben utca. Nincs ársapkás benzin sehol! Piaci áron volt egy két helyen.
2022. dec. 5. 12:27
 6/7 anonim válasza:
30 perces sor volt az OMV nél
2022. dec. 14. 22:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Még ma is?! Hol?
2022. dec. 15. 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!