Van olyan oldal/fórum, ahol rendőrautókról lehet kérdezni és informálódni?
1.
Volt itt egy kérdés nemrég, és törölték.
E miatt gondoltam, hogy tilos itt ez a téma.
3.
Az volt a kérdése, hogy mi válaszolók, mit választanánk ma rendőrautónak?
És megadott pár paramétert, sebesség, meghajtás, ár,... . Semmi szabályszegő nem volt benne. Mégis törölték, miközben pötyögtem be a válaszomat.
Én a saját kérdésemet meg inkább megtartom ezek után, más fórumnak.
5.
Nagy pacsi! Köszi!!!
Törölni is kellene minden ismétlődő kérdést is.
Milyen autót vegyek elsőnek?
Nyilván nem törlik, és azért nem törlik, mert nagyon jól mutat az oldal kezelőinek (a moderátorokra és az adminra gondolok) a statisztikában, hogy már x millió kérdést tettek fel. Nyilván ha erre felkérnének egy csapatot rendes munkaként munkabérért(egy embernek 8 órában többéves meló lenne), hogy töröljenek ki minden ismétlődő kérdést, akkor az komoly meló lenne, még akkor is, ha minden kérdés kitörlése mondjuk 4-5 klikk. Ezzel együtt meg - biztos vagyok benne - hogy a mostani milliós eddig feltett kérdésszám - az oldal pillanatnyi nyilvános számlálója szerint a válaszom írásának pillanatában 11 443 659 - jelentősen bezuhanna, ha minden kérdés egyszer lehetne kinn. Arról nem is szólva, hogy akkor erre külön fel kellene venni egy stábot, aki ellenőrzi, hogy volt-e a kérdés, vagy valami algoritmust írni, ami szintén nem 2Ft. Most olyan van beépítve az oldalba, hogy kidobja a hasonló vagy akár totál azonos kérdéseket, de nem tiltja azok megismétlését az oldal.
Hogy a kérdésre válaszoljak konkrétan szerintem itt is fel lehet tenni velük kapcsolatban kérdést. A rendőrautók típusai is tudhatók, nyilván mindegyik fel van kicsit spécizve, tuningolva meg specifikálva aszerint, hogy a hatóság követelményeinek megfeleljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!