Egy gyári 1998-as Suzuki Swift hogy tudott 224-el repíteni?
Figyelt kérdés
Ma reggel mérték be a Budapest-Kecskeméti szakaszon.
Egy teljesen gyári széthajtott Swift hogy tudott ennyivel menni?
2022. nov. 30. 21:24
11/18 anonim válasza:
Nekem 1997-es van denso motoros g13ba 8v. Azzal 160 kmh-ig mertem menni most nyáron balatonon de ott már nagyon rázott nem mertem jobban megnyomni. Igazából a gyári végsebesség 240 kmh lenne mert az ötödik fokozat jó hosszú, csak szimplán a motorban nincs annyi erő, hogy odáig elvigye, így max 180 kmh ami HITELES ezektől a sima mezei suzukiktól tehát nem gti és nem mókolták meg, 200 kmh esélytelen.
12/18 A kérdező kommentje:
#11,
Lehetséges ezek szerint hogy belenyúltak a motorba?
2022. dec. 1. 14:08
13/18 anonim válasza:
Vagy belenyúltak vagy a mérés volt hibás
14/18 anonim válasza:
Belenyúltak 6500 ról felemelik 8000 re a max fordulatot az már dob rajta de azért kell hátszél is.
15/18 anonim válasza:
#11, Sehol nincs a 8v-nek 240-es végsebessége gyárilag.
1.6os sedan tud menni annyit amúgy.
16/18 anonim válasza:
De, mivel 6500 nál tilt íy 252 a végsebessége ha eléré a tiltást, de nem éri el.
17/18 anonim válasza:
Nyílván nem éri el, mivel 160 felett 5.be nem gyorsul az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!