Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Karosszéria lakatoláskor fel...

Eger macska kérdése:

Karosszéria lakatoláskor fel éghet a kocsi?

Figyelt kérdés
Hobbiból lakatolok de félek hogy fel fog gyulladni a belseje mivel ha köszöböt heggesztet belülről elkezd füstölni?
2022. nov. 29. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, előfordult már, hogy lakatos munka közben kigyulladt az autó, volt már rá példa...
2022. nov. 29. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy "felég"?

ülést, kárpitot szőnyeget nem hagyunk benne ilyenkor, ami éghető és kivehető azt szedd ki.

2022. nov. 29. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hanyag lakatosnál előfordulhat. Az autók tele vannak éghető anyaggal, kárpit például. Ha elővigyázatos az ember akkor nem lesz baj.
2022. nov. 29. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a fiamét így gyújtották fel.

Ő is egy "hobbi lakatoshoz" vitte.

De ez csak "Eger macska" szokásos pontszerzésért kiírt kérdése.

2022. nov. 29. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:

és teljesen le is égett? Milyen autó volt? Mi lett az ügy következménye?

2022. nov. 29. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 ja én is hibbilakatosnak mondom, de azzal kezdem hogy kipakolok mindent..

Felgyújtani csak a saját kocsimat gyújtottam fel majdnem, mert a tűzfalról nem volt alkalmam leszedni a szigetelést, de volt annyi eszem hogy takartam amennyire lehetett, + vizesrongy kéznél, és kb minden pötty hegesztés után néztem kigyulladt-e. :)

2022. nov. 29. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:

#5. Egy régi Volvo, ülés és ajtó kárpit égett meg, kívülről pedig az ajtón látszik a nyoma.

A hülyéje meg még fizetett neki egy huszast.

2022. nov. 29. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elofordul. Emberek vagyunk hibazunk.

Egy kuszob vagy egy hatsoperem csere miatt sehol nem fogjak kipakolni a padloszonyeget, utasteret. Altalaban hangtompito szivacsok gyulladnak be, ha eldugott helyen van. Ha a szaki oda figyel nincs gond.

2022. nov. 29. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!