Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jelenleg autósiskolában...

Jelenleg autósiskolában tanulok, most fogom kezdeni a vezetést. Viszont holnap új személyit csináltatok, ha megjön az új, ugye át tudja a sulim írni az újra, és nem lesz probléma, hogy a régi van a rendszerükben és azzal KRESZ vizsgáztam?

Figyelt kérdés
Ugye nem fognak olyat mondani az iskola ügyfélszolgálatán, hogy ez baj, hogy új lett és nem tudják átírni és nem nem kezdhetem a vezetést? Meg hogy az E-titánban is a régi személyim van regisztrálva? Járt már valaki hasonló cipőben?
2022. nov. 28. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem az autósiskolát kérdezd meg erről, de én úgy emlékszem, a forgalmi vizsgán csak a nevet, a születési dátumot, meg az anyja nevét ellenőrzik.

A gyakorlati órák során pedig nem ellenőriz senki személyi igazolványt, (tőlem az oktató nem kérte sose), a vezetési kartonon irkáljátok majd az órákat.

2022. nov. 28. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:

nem fognak olyat mondani

átírják az új számra és kész

2022. nov. 29. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!