Váltógomb csere. Bonyolult? Lehet csak a gombot cserélni külön vagy szoknyával együtt érdemes?
Esetleg ha írtál volna egy autótípust még lehet tudtunk is volna segíteni...
De miért is írnál? :D
Az enyémen pl rá van ragasztva, nem menetes...
A fateromén meg menetes.
Na ezzel előrébb vagy? Nem, mert nem írtam milyen autók ahogy Te sem írtad milyen autó.
Nem egy túl bonyolult dolog a cseréje, kell hozzá egy kombinált fogó, illetve egy lapos csavarhúzó vagy valami cél szerszám amivel kipattintod a keretet. Passatnál érdemes kompletten a szoknyával cserélni, nem annyival drágább kompletten és akkor nem kell a szoknyával is bajlódni külön-
A szoknyát ki kell pattintani és felhúzni hogy lásd a váltógomb alját. A váltógomb alján látni fogsz egy szorítóbilincset (fém karika), ezt kell elvágni. Így már le is tudod húzni az egészet kompletten és mehet fel az új szett. Az új váltógombon lévő szorítőgyűrűt a fogóval össze kell nyomni, így fog rögzülni.
Én ezt tudom ajánlani, itt van kompletten váltószoknya kerettel, váltógombbal és új szorítógyűrűvel.
Köszönöm kedves utolsó a részletes választ, segítséget 😊
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!