Ki van szakadva a gumim? (képpel)
2022. nov. 25. 06:40
1/17 anonim válasza:
Én lecserélném. Oldal fal sérülés nem játék!
2/17 anonim válasza:
Nekem csak öntési maradványoknak tűnnek. Az nem probléma, idővel lekopnak.
3/17 anonim válasza:
Szerintem azok már lekoptak volna. Színéből gondolva az 4-5 éves gumi. Hátra tenném biztonság kedvéért :)
4/17 A kérdező kommentje:
Az biztos h új gumi, tegnap lett berendelve külső raktárból. De élőben egyből látni a mintáján is, zsír új.
Úgyhogy remélem akkor hogy csak öntési maradvány... De majd nappali világosságnál is megnézem, reggel még sötét volt
2022. nov. 25. 08:11
5/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent ha 2 naponta ránézek a nyomásra és nem csökken, akkor nyugodtan kivárhatok vele pár hetet, hogy lekopik-e , nem?
2022. nov. 25. 08:18
6/17 anonim válasza:
Új gumi, láttad, hogy hibás, akkor minek raktad fel? Használtan már egészen biztosan nem veszik vissza, mert egyik erővel akár te is okozhattad, nem tudod bizonyítani. Sajnálom, de ez a saját hülyeséged, fogd fel tanulópénzként.
7/17 anonim válasza:
#4 Új gumi külső raktárból....
Azt ki tudja ott meddig állt, lehet valami 8 éves vacakot sóztak rád hogy "új". DOT számot nézd meg.
8/17 anonim válasza:
Ez valóban maradvany rajta. Felnagyítva elfordítva jól látszik. Majd lekopik.
9/17 A kérdező kommentje:
Okoska, tegnap rakták fel es ma reggel vettem csak észre.
2022. nov. 25. 08:41
10/17 anonim válasza:
Egy napos gumi, én vissza vinném és kicseréltetném.
De ha a szövet nem sérül akkor valószínű hogy még sokáig bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!