Vélemények,tapasztalatok a vw shirocco 2.0 TSI-ről?
Figyelt kérdés
Kinéztem már egy ideje ezt az autót még sajnos nem volt alkalmam kipróbálni de ez is tervben van. Tudtok e esetleg tapasztalatokat megosztani velem? Fentartása mennyire vészes? Vezetési élmény? Illetve ,hogy mekkora a különbség az 1.6 illetve a 2.0 literes között? Megéri e inkább a 2.0 et megvenni? Azért van árkülönbség. Az ára nyilván drága tisztában vagyok vele. Jelenleg még egy 1.6 os vw borám van és szeretnék egy kicsit sportosabbat.A válaszokat előre is köszönöm!#Vw shirocco #2.0 tsi 1.6 tsi
2022. nov. 22. 01:47
1/12 anonim válasza:
Scirocco
1.6 tsi nem létezik, az 1.4 lesz, amiből a koraiak kokszosodnak.
2/12 anonim válasza:
1.4 tsi volt haveromnak jó kis twincharged
Neki amúgy nem volt vele baja, viszont autószerelő saját magának megtudott rajta csinálni mindent.
Kis ideig németországba ingázott vele, nem volt gondja.
3/12 anonim válasza:
2-es vagyok
Ettől függetlenül én nem vennék első generációs TSI-t esetleg a 122 lovas 1.4-et, de ott is úgy kell kezdeni, hogy diózás plusz vezérlés csere
4/12 anonim válasza:
Így van, korai TSI-ket hanyagolni kell, mert óriási rizikó.
5/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Csak még annyit ,hogy tudjátok e ,hogy melyik évjárattól vagy típusban vannak az újabb TSI motorok?
2022. nov. 22. 13:44
7/12 anonim válasza:
Túl árazott ex náci germán fhos talicska. Normális ember 5-6 évesnél öregebb német katyvaszt nem vesz! Az autógyártás legalja már Németország
8/12 anonim válasza:
#7 valami értelmeset is tudsz mondani, vagy csak ideböfögtél valami ordas nagy baromságot és elégedetten hátradőltél hogy megvolt a mai adag német szidásod?
9/12 anonim válasza:
Ez az igazság utolsó, de te is biztosan nagy germán fanatikus lehetsz! Ajdi foc wagen vagy milyen tulaj vagy? Japán és Dél Korea az autógyártás jövője már jó ideje, nem ezek a nagyképű németek!
10/12 anonim válasza:
Bár én is német autó tulajdonos vagyok, egy ultra áramvonalas Ford Fiesta benzines, 2010-es, de attól még nagyon nem szeretem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!