Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Toledo első autónak, mi...

Seat Toledo első autónak, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

1.6os 16V-os 2003-as verzióról lenne szó, vagyis ezek között nézelődtem.

Első autóm lenne, városi használatra lenne nekem. Nagyon ritkán használnám autópályán.

Friss jogsis vagyok, ezért gondoltam hogy nem azonnal egy 150 lóerős autóval kezdenék, ez szerintem teljesítményre rendben lenne számomra.

Mi a véleményetek, megfelelne ez nekem, fogyasztásban rendben lennék vele városban, illetve ár érték arányban van olyan vetélytársa ami jó lenne számomra?

2022. nov. 21. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Nme rossz, jó pár fut még belőle. Első autónak szerintem kisebb autó is elég. Valamint városban felesleges az 1.6, de pályán viszont jól jön. Ha már seat akkor ibiza.
2022. nov. 21. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Ha Seat, inkább Ibiza.
2022. nov. 21. 22:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért az ibiza, megbízhatóság, vagy kinézet alapján, vagy miért?
2022. nov. 21. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Mert abból van ferdehatú ami kisebb a (sedan) toledo. Így sokkal könnyebb kezdőként is parkolni vele.
2022. nov. 22. 05:58
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Megbízható persze.
2022. nov. 22. 05:59
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Mivel árat nem írtál így nem tudom, hogy jó-e ár-érték arányban, teszem hozzá erősen kétlem, mert a VW csoportos autóknak nagyon elszálltak az árai

Egyébként, ha tetszik és találszbolyat ami nem egy lelakott jászol akkor teljesen megfelelő.

2022. nov. 22. 07:02
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen jó a Toledo! Nem értem, attól mert első autó, miért kéne egy picit venned? Egy Toledoval legalább normálisan meg fogsz tanulni parkolni, és hely is van benne.
2022. nov. 22. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!