Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » CUPRA Born vélemények?

CUPRA Born vélemények?

Figyelt kérdés

Ez a legdrágább konfiguráció:

[link]

A fapad verzió pedig 20.7 millióról indul.

2022. nov. 21. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Jóféle.
2022. nov. 21. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Ez gyakorlatilag egy ráncfelvarrott id3.
2022. nov. 21. 08:03
 3/4 A kérdező kommentje:

És arról mit gondoltok, hogy pl. egy Model 3 szinte teljesen ugyanennyibe kerül?

Sőt alapfényezéssel, alap tárcsákkal, alap belső térrel, vonóhorog nélkül még egy long range is olcsóbb… Enhanced autopilottal is bőven 27 millió alatt marad. Anélkül pedig 25.

A sima Model 3 az meg még teljes önvezető képességgel felextrázva is 24.5 millió. Komolyabban felextrázva sem éri el ezt a 27.2 milliós árat, amibe a fullextrás CUPRA kerül.

#3.

Ez pontosan így van. Bár nem is feltétlenül ráncfelvarrott, csak más.

#1.

Nekem is nagyon tetszik amúgy, külsőre nagyon szép, csak az ára nekem indokolatlanul soknak tűnik…

Meg belül sok a gagyi műanyag és nem tudom, hogy szövet ülésekért hogy lehet elkérni +1 millió forintot, hiába fűthetőek, meg van bennük masszázs funkció.

Bőr üléssel amúgy nem is lehet kérni, olyan változat nincs…

2022. nov. 21. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csúnya
2022. dec. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!