Igaz hogy a régi szívó dízel mercikkel csak menni kell és soha nem romlanak el?
Figyelt kérdés
Munkába járni kéne csak meg a faluba szaladgálni. Nem baj ha rozsdás kicsit csak menjen.2022. nov. 19. 17:44
11/21 A kérdező kommentje:
Ezekbe a motor meg a váltó örök élet meg 1 nap
2022. nov. 19. 18:42
12/21 anonim válasza:
mondj még ilyen bölcsességeket
13/21 anonim válasza:
"Ezekbe a motor meg a váltó örök élet meg 1 nap"
Ha megkapják a megfelelő karbantartást. Ez egy kicsit több annál, amit te írsz, miszerint volnál oly' kedves "olajcserét meg egyebeket" megadni neki.
14/21 anonim válasza:
Legjobb az ilyeneknek a pancsolt gázolaj, meg a garázssori mekkmester szerelő
15/21 anonim válasza:
Szerintem te úgyis csak azért jöttél ide, hogy megerősítést nyerj. Úgyhogy a kedvedért: igen, ezek az autók soha nem romlanak el, és a motor/váltó éllettartama örök élet + 1 nap.
17/21 anonim válasza:
Nissan Micra K11. Állítólag nagyon megbízható a hajtáslánca, a karosszériája pedig nem hajlamos a rozsdásodásra. Szerelőként nagyon jók a tapasztalataim vele, tényleg nem láttam nagyon súlyos problémákat, de mivel nem használtam a hétköznapokban, nem tudom megmondani, mennyire jó szaladgálós autó.
18/21 anonim válasza:
Értem, nekem n16os almera van. Megbízhatósággal nincs gond, viszont előbb vagy utóbb a rozsda lesz a veszte. De motorikusan tényleg nagyon jó.
19/21 anonim válasza:
Suzuki Swift 1.0 és okosba’ sem kell tankolni
20/21 anonim válasza:
Most amúgy kérdezni akarsz, vagy minket meggyőzni, mert eddig bármit írtunk rákontráztál, hogy hát de ez ennyire és ennyire jó, akkor meg miért kérded ahelyett hogy megveszed - aztán majd ráébredsz a dolgokra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!