Tegnap tettem sikeres KRESZ vizsgát, azonban nem nagyon említették, mi a teendőm utána. Be kell mennem az irodába a folyamat folytatásáért? Vagy elég betelefonálnom? Esetleg majd értesítenek?
#10 Pont ez volt a kérdésem...hogy mit kell tennem. Nem akartam csendben várni. Akkor telefonálok majd egyet, ha nyitva lesznek.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
Na akkor tisztázzuk:
- A sikeres KRESZ vizsga után bemész az autósiskolába (én pl. a vizsgáról egyenesen rögtön oda mentem...)
- Az autósiskola ügyintézőjével választotok oktatót -> lehet, hogy csak egynél van hely így ő mondja meg, hogy ki lesz az oktatód, de az is lehet, hogy többnél is van, ezesetben te választhatsz, hogy kinél szeretnél tanulni
- Miután ez eldőlt, az ügyintéződ megadja az oktató telefonszámát, és azt mondja, kb 1 hét múlva érdeklődj (kb. 1 hét amíg megérkezik hozzá a vezetési karton - ez egy jelenléti ív, amin a gyakorlati órákat adminisztráljátok majd)
- És akkor te felhívod az oktatót a megadott számon, bemutatkozol, és egyeztetsz vele időpontot, hogy mikor tudjátok elkezdeni a gyakorlati vezetést.
Köszönöm mindenkinek, aki hasznos, jóindulatú választ adott!
Nagyon rendes oktatót fogtam ki. Előre jelezte, hogy lesz egy pici várakozás, illetve az ünnepek is közbe fognak szólni, viszont legkésőbb 1 hónap múlva kezdhetek. Nem egy év múlva, nem 5 hónap múlva...
Illetve nem kellett bemennem, csupán pár e-mail váltásba került a dolog.
Csak tudnám, miért ilyen rosszindulatúak az emberek minden kérdés alatt...
Majd kiderül, mennyi idő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!