Fulad a Generic Explorer 50cc-s robogóm, többi lent!?
Figyelt kérdés
Hali, van egy 50cc-s robogom, generic explorer. Karbi tisztítva 2x, fúvokák helye kifújva kompresszorral. Uzemanyag csövek kifujatva, légszűrő is. Ha beindul az olajcserét mutatja az oracsoporton. De olaj van benne, negyedig van a tartáj. Kipufogo rozsdás kivulrol, de valszeg belul van kosz, majd leszedem. Uzemanyag tartájban van egy kis kosz, de ha leszedem a karbirol a csövet, rendesen csöpög. Alapjáratot álito csavar csak teljes betekeresnel indul a gép. Fura hangot ad a karbi, mintha porszivo lenne olyan izombol szivja a levegot🤣, de ha jo, melegszik 5pet es nagy nagy erő van benne. Automata szivatós. A motor alja tiszta fekete olaj, gyertya néha nedves, koszos.. Amíg nemtudom mi a baj, nem nyúlok máshoz. Köszi előre is a segítséget.2022. nov. 8. 18:45
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy a leírtak alapján, mi lehet a baja? Esetleg orvosolhato vagy valamiből új kell? Azthittem a leírtak alapján lejött a kérdés, de ha nem akkor bocsánat, én hibám.
2022. nov. 8. 18:58
3/6 anonim válasza:
Az jött le, hogy egy kotla szarod van és bármi baja lehet.
Ezen túl nem nagyon tudom elképzelni, hogy mit vársz.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy jó, én már így kaptam. Majd megcsinálom csak segítséget kértem, tanácsok nékül énsem állok neki semminek.
2022. nov. 8. 19:03
5/6 anonim válasza:
Ma a fulladó motorok napja van :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..
Egyébként az olajcserét nem mutathatja , max a különolajzás miatt az alacsony olajszintet. Csatiját nézd meg.
Ha a benzitartályban kosz van, akkor hiába pucolgatod a porlasztót, egyből újra eldugul, tehát egy takarítás és egy szűrő beiktatása mindenképpen kellene. Szerintem sokat kap, lehet, hogy a gyárinál nagyobb fúvóka is van benne. gyertyát cserélnék, és meg kéne nézni, hogy egyáltalán jó helyen van-e a gyújtás.
6/6 A kérdező kommentje:
Van egy külön olajtartája, az van negyedig. De már 2éves olaj van benne szoval mindenképpen cserés. Csatiját mindenképpen megnézem, Uzemanyag tartájt is kitisztitom. A karbirol nemtudok semmit. Papámé volt, az elejen mukodott utana mar nem.. na mindegy, köszi szépen a segítséget.
2022. nov. 8. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!