Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault 19 ről mi a véleményet...

Renault 19 ről mi a véleményetek? Érdemes olyat vanni?

Figyelt kérdés

1.4 benzin 90 es évjárat

vélemény ezzel az autóval kapcsiba jöhet

2010. szept. 28. 21:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ühüm, most kérdeztem meg, és nem rossz szerelni, hanem drágák az alkatrészek hozzá
2010. szept. 28. 23:26
 12/16 anonim válasza:
Nem... Autót vegyél, német márka közül válogass inkább! a Fiatot, és a franciát kerülni!!
2010. szept. 28. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes mert a francia kocsiknak a 90-es évekban jobb volt a felszereltsége mint egy németnek.

Sokan híresztelik hogy rossz autók de a nagybátyámmal beszéltem a francia kocsikról és mondta hogy ő már vezetett párat meg neki is van meg cégesautóként is volt neki de nem volt egyiknek se baja.

Szomszéd srácnak is renaultja van és ő autószerelő.

Csak nem venne már egy szakember olyat ha rossz autó lenne.

2010. szept. 29. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Második Renault-om van, de SEMMI komoly baja nem volt egyiknek sem! Imádom az önjelölt professzorokat, akik úgy szólnak le egy-egy típust (jellemzően olasz és francia típusokat), hogy még a közelében sem jártak egynek sem. Ja, a mostani német autókról (úgy általában) megvan a véleményem. Sajnos már régen nem olyan megbízhatók mint egykor (céges Opeljeink). Sokkal több függ a karbantartástól meg attól, hogy az ember mennyire vigyáz az autójára. Ha tetszik a 19-es vedd meg (csak nézesd át előtte).
2010. szept. 29. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Drága jó 09-29 15:3 es énis vezettem már francia autót, viccen kívül többet volt rossz mint jó, mellékesen külön műhely kell neki.

aki direkt megakarja szopatni magát, az vegyen franciát nyugodtan.

2010. okt. 3. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg, bár az 1.9-es dízelnek gyönyörű hangja van és nagyon finom járása, azt lehet h kipróbálnám...
2010. okt. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!