Mercedes CLS vélemények? (az új típus érdekel, 2019 vagy fiatalabb)
Szerintem szép, de ez szubjektív. Amúgy meg egy 30+ milliós Mercedes. A Mercikkel azért szép számban volt baj már szinte új korukban is mostanában, de főleg az alacsonyabb kategóriás autókkal, A-osztály / CLA és társai.
Menj el egy kereskedésbe, kérj egy tesztvezetést, aztán menj el mondjuk egy BMW és Audi kereskedésbe is ahol szintén vezess egy 8-as Gran Coupe-t és egy A7-et is.
#2 a CLS inkább a 3-as 4-es BMW kategória, Audiból pedig A4-A5.
Nem 8-as BMW és nem A7
Köszi a válaszokat. Ezeket én is tudtam. A 2-es jól mondta. 3-mas szerintem te kevered valamivel. A CLS valójában az E-osztály és az S-osztály közötti átmenet. Sokan azt mondják, hogy inkább S.
Mercinél mindig az utolsó betű jelöli az osztályt. pl: CLA=A osztály kupé, GLA=A osztály terepjáró, GLC=C osztály terepjáró, GLE=E osztály terepjáró és így tovább
#5 Te balfasz
“It primarily competes with other fastback sedans like the BMW 8 Series Gran Coupe, Porsche Panamera and Audi A7.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!