Hallottatok már olyanról, hogy a meggörbült rendszámtábla miatt nem megy át az autó az eredetiség vizsgálaton?
Ezt nem hiszem el, szerintem volt ott valami más is. Esetleg az nem lehet, - mivel régi autó, a rendszáma is régi -, hogy kopott volt és az előző tulaj home-made újrafestette a betűket, számokat? Azt jobban el tudom képzelni.
Ha görbült, akkor azt írják be, hogy "a jármű rendszámtáblája sérült, megrongálódott", de attól még átmegy az eredetvizsgán.
nekem ugyanezt írták az eredetvizsgára egy hónapja
nálam a rendszám matrica volt ujraragasztva celluxal mert cserélték a szélvédőt
ilyenkor központilag megvizsgálják hogy mi a helyzet a fényképek alapján és ha nem motorszám köszörülés van pl akkor modosítják a határozatot elektronikus úton neten és átíratható az autó
általában egy munkanap
én pénteken voltam eredetvizsgán egyből mentem átíratni és ott koppantam mert nem tudott az ügyintéző továbblépni a programban mert nem engedte
utánaérdeklődés
hétfő kettőkor már át tudtam íratni
15
Nekünk is azt mondták, hogy várjunk 2 napot és majd lehet, hogy módosítják központilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!