Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi zöröghet az ajtóban?

Mi zöröghet az ajtóban?

Figyelt kérdés
Adott egy 2004-es, b5.5-ös Passat. Alacsonyabb fordulaton, gázadáskor a bal első ajtóból erős zörgés, "beremegés" hallható. Leginkább akkor hallani amikor fel van húzva az ablak, ha leengedem akkor sokkal halkabb, nem olyan erős. Valószínűleg nem az ablak lesz, azt próbáltam lefogni leengedett ablaknál, de ugyanúgy zörög, viszont ha a műanyag burkolatot fogom le erősebben akkor alig hallani. Mi lehet ott ami ilyet csinálhat? Lehet hogy csak valamelyik patent engedte el?

2022. nov. 7. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Lehet valami.
2022. nov. 7. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ez, de lehet az is. Ha van egy 1-2 órád szedd le a burkolatot, interneten keresztül senki nem fogja neked megmondani.
2022. nov. 7. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami széteshetett benne és az mozog a motor rázására. Szét kell szedni és helyrerakni a problémás részt.
2022. nov. 7. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ötlet - kezdd szétszedni az ajtót, egyesével lekapva a dolgokat, és mindig téve egy próbakört.
2022. nov. 7. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Bármi

laza kárpittól kezdve kiesett anyáig bármi

2022. nov. 8. 10:22
 6/7 veterán vas ***** válasza:

Ha lehúzott ablaknál kevésbé zajos, akkor elképzelhető, hogy az üveg vezetősín alső vége szabadult föl, és az verődik a kárpithoz.

Különben amíg ezt a hsz-t végigolvastad, ennyi idő alatt már ki is lehet volna pattintani azt a néhány darab kárpitbolhát, és látod a megoldandó hibát, mi pedig nem látatlanban távgyógyítunk. ;)

2022. nov. 8. 14:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm szépen a válaszokat.

Elég egyszerűen megoldódott a dolog, szétszedtem, be volt esve egy két centes érme, valószínűleg az okozta...:D De ha már szétszedtem akkor körülnéztem, az egyik burkolat tartó pantent hiányzik, illetve az ablakemelő motort tartó egyik pantent jött ki a helyéről. Utóbbit visszatettem, illetve kivettem a pénzérmét, most semmi hangja úgyhogy megoldódott, de én a pénzre tippelnék, szerintem azt lehetett hallani.

2022. nov. 8. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!