Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Krokodil emelőből melyik...

Krokodil emelőből melyik márkát ajánjátok?

Figyelt kérdés
Rengeteget találok így nemigazán tudom eldönteni melyik márka lenne az ideális. Nem akarok gyenge minőségűt, de profi eszközre sincs szükségem. 2 tonna teherbírású megfelel.
2022. nov. 7. 08:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha otthonra kell teljesen mindegy, barkácsbolt, lidl, praktiker, autósbolt, amit árban megfelelőnek találsz
2022. nov. 7. 09:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1-es is írja, otthonra mindegy, egyformán masszívak. Nekem Lidl-ös van, és teljesen jó
2022. nov. 7. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
De még a 2 tonnás is felesleges mert max az egyik felét emeled meg az autónak, ami talán 600 kg.
2022. nov. 7. 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Kisebbet nem kap.

2022. nov. 7. 10:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Épp most nézegettem én is emelőket, hát egy noname 27 ezres emelőhöz írta valaki, hogy elhajlott neki emeléskor....de a fotókon is látszik, hogy vékony gagyi lemez az egész, műanyag! kerekekkel.
2022. nov. 7. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem Lidl-s van. Nem hajlott el és a kereke sem műanyag. De nem ajánlom, mert ömlik belőle az olaj. Emelni emel, de purcogó hangot ad közben, ami nem túl bizalomgerjesztő. Előbb-utóbb ki fogom dobni és veszek másikat, de az biztos, hogy nem ilyet. Spórolni akartam, de hosszú távon mégsem ez lesz az olcsó.
2022. nov. 7. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Úgy kb. 20 ezer forintig gyakorlatilag ugyanaz a kínai munkahenger van az összesben. Kicsit más formaterv és festés.

A Lidl és Aldi azért lehet javallott, mert lehet hogy nem örökélet plusz egy nap az élettartama, de jellemzően mindre jár 3 év garancia.

2022. nov. 7. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg Geko emelőm van az bolti áron kb 25 ezer Ft volt fél éve, én ismerősömtől vettem akinek nem volt már rá szüksége és teljesen jól működik. Volt nekem egy Lidl-s emelőm de azt öcsém kölcsön vette, amit meg is engedtem neki, viszont kint hagyta az utcán 3 percre és az időalatt ellopták. Akkor helyette adott egy straus emelőt de az annyira vacak volt hogy nem emelte fel teljesen az autót és lassan visszaengedett folyamatosan. Azt elvitem egy szervízbe ahol foglalkoztak emelők javításával és mondta nekem a srác hogy az egész munkahengert fel kell újítani tömítésekkel de ahhoz a típushoz nincs kimondott készlet, csak egyesével lehetne ilyen olyan tömítéseket megvenni 3x annyiba fájna plusz a munkadíjjal együtt már másikat vehetnék. Persze úgy jött le hogy nem akar kínlódni vele és inkább vegyek másikat.

De a Geko nekem bevált, igaz én nyüstölöm is rendesen de ha neked csak néha kell apróságokra akkor arra felesleges ennyi pénzt adni mert szerintem már drágább olyan 30 ezer Ft körül vannak.

2022. nov. 7. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazit vegyél :)

[link]

2022. nov. 7. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Az nem emel jól...igaz helyette harap.

2022. nov. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!