Csúnya egy autó?
2022. nov. 4. 14:16
11/16 anonim válasza:
Oldalról nézve egy kagylódobozos Rolls játékautó, elölről nézve egy vicsorgó csíkszemű hód. Rondának nem mondanám, inkább kicsit érthetetlen, kicsit komikus.
13/16 anonim válasza:
Nekem az orra olyan fura, szögletes. Meg hogy nincs rendes fényszórója, csak egy csík. Ilyet mostanában a kínai autókon látok. Európai szemnek furcsa. Emiatt számomra a széptől távol áll.
14/16 anonim válasza:
Én elég nagy BMW fan voltam, de sajnos már nem az a márka, ami volt. Számomra az E46/E39/E38 volt az utolsó igazi BMW. Formára és minőségre is hanyatlést érzek onnantól.
16/16 anonim válasza:
Ez az autó a komolyságot gúnyolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!