Miért stresszelelek vezetés közben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Öt éve vezetek, más országban is vezettem már. Eleinte élveztem. Mindig körül tekintő voltam, nem csináltam butaságot. Az utóbbi egy évben viszont át ment idegeskedésbe, még akkor is gyomor ideggel ülök be, ha megszokott helyre kell mennem. Volt rá precedens, ha új helyre kell mennem, annyira gyomor idegem lesz, hogy már már hasmenésbe megy át. Fogalmam sincs hogyan tudnám újra, gyomor ideg nélkül vezetni.2022. nov. 3. 19:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem a vezetéssel van baj. Valami más lehet a háttérben.
2/4 anonim válasza:
Nekem is hasonlo van, de nekem osszetortek az autom hatulrol..
4 honapnyi idegeskedes, harc a karokozoval, a biztositoval, addig nem is volt autom.. Nem is tudok mar olyan elvezettel vezetni, mint elotte
3/4 anonim válasza:
Meg kell találni az okát és ott megoldani. Félsz hogy összetörik az új autódat? Félsz hogy nekedmennek? Mitől félsz? Ezt kéne megfogalmaznod magadban és azt már tudod orvosolni. Ha csak a vezetéstől félsz, akkor sokat kell vezetni, pl. hozz létre olyan helyzetet, hogy muszáj vezetned sokat, hidd el egy idő utána mások fognak félni tőled, nem te a vezetéstől xD
4/4 anonim válasza:
Nem attól félsz inkább hogy utcai konfliktusba keveredsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!